Грижа за съдове

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ БИОЕНЗИМИТЕ

Биоензимните препарати са биотехнологични продукти създадени по най-съвременна технология наречена “ ЕНЗИМИ-БАКТЕРИИ”. Не трябва да се бъркат с други биопродукти използвани за храна или лична хигиена.

Биотехнологиите са технологии, използващи живи организми, биологични системи или техни производни за създаването или модифицирането с определена цел на продукти или процеси.

Биотехнологиите наред с информационните технологии са най-динамично развиващите се технологии. Те се базират на чистите биологични науки.

Генетика, микробиология, молекулярна биология, биохимия, ембриология, клетъчна биология, а в много случаи и на други научни области, като инженерна химия, информатика и други.

Биоензимните препарати-уникална биотехнология, която използва живи микроорганизми /непатогенни бактерии/ за разграждане на органичните отпадъци

Биоензимите са протеинови молекули, които правят миенето на съдове супер ефективно.

Те разграждат всякакви мазнини до съставки, точно както действат храносмилателните ензими в стомаха. 

Ензимите са катализатори, естествени ускорители на органичните процеси. 

Под въздействието на биоензимите дори засъхналите мазнини се отстраняват лесно и без остатък от повърхностите. 

Няма нужда от накисване и висока температура – естествените ензими не понасят кипене и работят при ниски температури, удобни за хората.

Нашето средство за миене  на съдове в своя състав има меки ПАВ  с растителен произход от водещи европейски производители.

Средството е концентрирано, рецептата е балансирана така, че оптималното съчетание на различните съставки помага средството да се използва в минимално количество за сметка на взаимоподсилващи действия.

Това дава възможност рационално да се използват водните ресурси и да не се нанася вреда на околната среда.

Също така средството притежава с отлично устойчиво пянообразуване, което прави процеса за миене на съдове още по-икономичен.

Средството има документално потвърждение за висока измиваща способност, разграждане в условия на околната среда, отсъствие на дразнещо въздействие и с висока степен на измиване от повърхността на съдове

Запознай се с всички препарати ТУК

Авторски публикации 243

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: