Какво се е променило в линията Prolixir?

В каталозите Faberlic се появи нова версия на вече любимите ни кислородни средства с хиалуронова киселина. С какво продуктите в стилната сребърна опаковка се различават от предишните?
 
1. Друга възрастова група – 30+
 
Продуктите Prolixir сега работят още по-ефективно – профилактиката на стареенето и интензивното овлажняване на кожата са вече на ново ниво.
След 30-те години кожата особено се нуждае от антивъзрастова грижа, тъй като в този период се забавя изработването на хиалуронова киселина, поддържаща водния баланс в клетките и възпрепятстваща стареенето. Сега линията е с приоритет към по- «възрастните» потребности, но с успех може да се използва и по-рано от препоръчителните 30 години – всичко зависи от състоянието на вашата кожа. Ако забележите, че поради недостатъчно овлажняване се появат ранни бръчици, смело изберете нашите нови продукти!
 
2. Два пъти повече активни съставки
 
Ние подсилихме състава на вашите любими средства – сега концентрацията на пептидния овлажняващ комплекс Prolixir S20 е 2 пъти повече! Резултатите от клиничните изследвания показват, че при използване на продуктите кожата е с 22% по-овлажнена.
Иновационният комплекс Prolixir S20 защитава кожата от обезводняване, помага за изхвърляне на токсините, предпазва от въздействието на УФ-лъчите, забавя процеса на стареене и видимо намалява бръчките.
Хиалуроновата киселина е природен полизахарид, образуващ на повърхността на кожата «дишащ слой», който задържа влагата и прави кожата по-гладка. Уникалният комплекс Novaftem O2 доставя кислород в дълбоките слоеве на кожата, стимулира локалната микроциркулация и подсилва действието на всички активни добавки.
 
3. Интересни нови продукти

В линията Prolixir ви очакват нови ефективни продукти.
На първо място, това е маска-патч за кожата около очите, която способства намаляването на тъмни кръгове и отоци, успокоява и овлажнява кожата. Този продукт с моментално действие ще ви помогне тогава, когато трябва да изглеждате прекрасно преди важно събитие, или сте се събудили  сутринта и не сте доволни от отоците около очите. Сребърните гел-патч ленти се поставят под очите. 10–15 минути – и вие сте постигнали прекрасен резултат: отоците са премахнати, кръвообращението се е подобрило, кожата е овлажнена и еластична. И още – ние постигнахме прекрасна цена: продуктите-аналози струват минимум 2 пъти по-скъпо!
 
И вторият нов продукт – това е гел-маска за лице с двойно действие: овлажняване + подхранване. Сместа от аминокиселини Prodew 400 защитава кожата от сухост и загуба на влага, подобрява еластичността. В краен резултат се намалява количеството бръчки, кожата става по-овлажнена и изглежда видимо по-млада!
 
4. Нов стилен дизайн
 
И още, ние обновихме опаковката – сега тя изглежда по-«лека» и съвременна. Пожелаваме ви приятно запознанство с новите продукти на Prolixir!

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: