Карбокситерапия

Карбокситерапията е мегапопулярна процедура на козметичните салони. По време на нея въглеродният диоксид се дозира под кожата. Тялото интерпретира повишената концентрация на CO 2 в тъканите като липса на кислород. Поради това започва повишено кръвоснабдяване на желаната област на тялото или лицето и насищане на кожата с O 2 . В резултат на това клетките започват да се възстановяват по-бързо, възпалителните процеси намаляват, лимфният дренаж се подобрява, тонусът на кожата се повишава и тя става по-еластична. Процедурата се провежда както за терапевтични, така и за профилактични цели.

Faberlic предлага своя собствена версия на карбокситерапия – неинвазивна. Тази процедура е отлична алтернатива на салона и напълно безболезнена. Препоръчваме да я провеждате 1-2 пъти седмично, за да постигнете устойчив резултат.

Овлажняващият балсам омекотява роговия слой на повърхността на кожата и премахва мъртвите клетки. Работи само в тандем с гел-активатора CO 2 , който се нанася върху него. И двата продукта се измиват или се отстраняват със салфетка след 5-10 минути. В отговор на насищане на кожата, CO 2 активира микроциркулацията, подобрява кръвоснабдяването на тъканите, клетките получават допълнителна порция кислород.

Следващ – последният етап – кислородна маска . Между другото, може да се прави всеки ден като независима процедура за красота. Ще помогне за подобряване на локалната микроциркулация, омекотяване и овлажняване на кожата, насищане на клетките с кислород.

Новата серия ще замести напълно Карбокситерапията – процедура на козметичните салони.

Забрави за ходенето в салоните и за дългите процедури, използвай комплект за карбокситерапия и получи wow-ефект, без да излизаш от дома!

В комплекта влизат:

Овлажняващ балсам (СТЪПКА 1), 50 мл.

Овлажняващ балсам – подготвителен етап на карбокситерапията. Той размеква роговия слой на повърхността на кожата и премахва мъртвите клетки, така се подготвя кожата за следващия етап.

Въглекислов газ, образуващ се в процеса на процедурата, способства за разширяването на капилярите, активира кръвообръщението и стимулира постъпването на кислород в тъканите. Подобряват се обменните процеси в клетките на кожата, започва синтез на хиалуронова киселина, колаген и еластин. Резултат – кожата става еластична, свежа и сияйна.

Срок на годност: 18 месеца от датата на изготвяне, указана на опаковката.

Разгледай и поръчай!

Авторски публикации 243

Един коментар за “Карбокситерапия

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: