КОГАТО КОЖАТА ВИ СЕ НУЖДАЕ ОТ ПОЧИВКА: WEEKEND СЕРИЯ ГЕЛ КРЕМ

Циркадният ритъм е свойство на работата на целия организъм, включително на кожните клетки. Стресът, нередовният сън, динамичният начин на живот и постоянният контакт с електронни устройства нарушават естествения циркаден ритъм на кожата – и това показва признаци на умора! Продуктите през уикенда помагат на кожата да се възстановява ежедневно, независимо от стреса и липсата на почивка.
Комплексът B-CircadinTM и вулканична термална вода регулира циркадните ритми на кожата и изглежда страхотно всеки ден!
Eye Beauty Gel Cream Eye Cream (0113) се грижи за кожата на очите – тези е първия, който страда от стрес и неблагоприятни влияния на околната среда. Eye Beauty елиминира признаците на умора и хронична липса на сън, овлажнява нежната кожа около очите и възвръща нейното сияние.
Комплексът B-CircadinTM регулира ритъма на обновяване на клетките в зависимост от времето на деня, помага им да се възстановяват по-ефективно всеки ден.
Вулканичната термална вода насища кожата с полезни елементи и минерали.

Управлявай циркадния ритъм и изглеждай великолепно всяка секунда!
Циркаден ритъм – свойство на работа на всяка клетка на организма, включително клетките на кожата. В продължение на векове този ритъм задава природната смяна на деня с нощта. Стрес, нерегулярен сън, динамичен образ на живота и дори постоянен контакт с мобилни устройства се месят в работата на този биологичен часовник, което води до нарушаване на ритъма на кожата. Кожата проявява признаци на умора, губи своя тонус и става по-склонна към раздразнения.
Гел-крем за около очите Eye Beauty на основа на комплекса B-CircadinTM и вулканична термална вода е създаден специално за да регулира циркадните ритми.

  • B-CircadinTM регулира ритъма на обновяване на клетките на кожата в зависимост от времето, което им позволява да се възстановяват по-ефективно всеки ден.
  • Вулканична термална вода от дълбините на древните вулкани френските Оверни, насища кожата с полезни елементи и минерали.

Благодарение на своя уникален състав, гел-кремът за около очите Eye Beauty спомага за нежна грижа за кожата около очите:

  • Отстранява видимите признаци на умора и хронично недоспиване.
  • Овлажнява.
  • Придава сияние на кожата около очите.
Авторски публикации 243

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: