Козметика за уютен дом

Използвайте омекотител и се сбогувайте с неприятната миризма в гардероба, твърдите кърпи и статичното електричество, което затруднява защитата на тъканите от синтетични влакна от него.

Поради високата концентрация на активни компоненти, тези средства издържат дълго време. Те не дразнят кожата, напълно се изплакват от тъканта и, разбира се, перфектно изпълняват задачите си!

Чувствителният ултра-балсам е подходящ за пране на детски дрехи 0+. Елиминира дразненето на нежната кожа, придава на тъканите коприненост.

Ултра-омекотител „Защита на цвета и влакната“, благодарение на специален биокомпонент, предотвратява появата на жълтина, окосмяване и избледняване на тъканите.

– Ултра-омекотителите с ароматни капсули, които се активират в движение, „Орхидея и кашмир“ и „Дишане на Прованс“, ще придадат на бельото нежен аромат и свежест за дълго време.

Концентрираните измиващи гелове с активни формули елиминират обширни и упорити петна, нежно се грижат за тъканите, предпазват от твърда вода и поддържат влакната и цвета.

– Концентрираният гел за пране на цветни тъкани предпазва от избледняване.

– Концентрираният гел за пране на тъмни тъкани възстановява интензивността на цвета и предотвратява появата на белезникаво покритие.

– Концентрираният гел за пране на бели тъкани възстановява белотата и предотвратява натрупването на сив нюанс.

– Концентриран гел за пране на специални тъкани се препоръчва за вълна, коприна, смесени и мембранни тъкани, дантели, вълна, микрофибър, пухени якета. Той внимателно почиства деликатните влакна, улеснява отстраняването на сложни замърсители. Запазва функционалните свойства на съвременните спортни материали.

Спестете време за семейството си – доверете се на комфорта на помощниците от серията Faberlic Home. Сега всички нови артикули с 45% отстъпка!

Високоикономичен ултраомекотител за бельо

Ултра омекотител за бельо «Защита на цвета и влакната»

Високоикономичен ултраомекотител за бельо „Защита на цвета и влакната“ – незаменимо допълнение при всяко пране.

Особената формула с биополимери на основата на протеини от пшеница защитава влакната на тъканите и принтовете от повреждане и избеляване, съхранява тяхната начална яркост и блясък, предотвратява появята на топчета и разпъване.

 • Препоръчва се за ярки и белоснежни изделия, принтове, трикотаж, вълна.
 • Възстановява яркостта и белотата на тъканите.
 • Защитава от разпъване и появата на топчета.
 • Спомага за смекчаването на тъканите.
 • Облекчава гладенето на изсушеното бельо и плътните тъкани.
 • Снима статичното електричество от тъканите.
 • Подарява на вещите лек аромат на слънчево утро и свежа трева.
 • Подходящ за пране на детски дрехи 0+.
 • Гарантира икономичния разход: 1 флакон стига за 30 изпирания!
 • Биоразградим.
 • Не съдържа фосфати и оцветители.

Ултраомекотителя придава необикновена мекота и възстановява нежността на тъканите след продължитлно въздействие на водата и миещите средства по време на прането.

Виж каталога!

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: