Линията iSeul

Екзотичната, но супер популярна Корея е една от основните тенденции за красота, а серията iSeul е съвместна разработка на Faberlic и корейската лаборатория BioSpectrum. Яна Леонтиева, продуктов мениджър за Skincare, отговаря на въпроси за състава.

Ефектът от мокро излъчване – какво означава това за кожата?

Чок-чокът или ефектът от мокро излъчване е корейската тенденция в грижите. Кожата изглежда гладка и дълбоко овлажнена. Линията iSeul спомага за изглаждането на релефа и възстановяването на баланса на влагата – кожата става здрава и запазва младост.


Как действат активните съставки: екстракт от птичи гнезда, бяла черница, морски водорасли фулиго? Това са традиционни корейски активни съставки. Екстрактът от гнездо Salangana (птиче гнездо) активно подхранва, овлажнява и лекува кожата. Азиатският екстракт от черница възстановява липидния слой и енергизира кожата. Водораслите Fuligo увеличават еластичността и плътността на кожата.

За каква възраст е предназначена поредицата? Има ли разлика в ефекта в зависимост от възрастта?Линията е подходяща за всички възрасти. Балансираната нежна грижа на всяка възраст ще даде положителен резултат.Трябва ли iSeul да се използва за проблемна кожа? Ще има ли ефект?Проблемната кожа в повечето случаи изисква по-щателна грижа. ISeul линията не е насочена към премахване на несъвършенствата на проблемна кожа, но ще бъде успешно допълнение към специалните грижи.С кои продукти от други серии Faberlic трябва да се комбинира iSeul?Продуктите ISeul не влизат в конфликт с повечето продукти на Faberlic, но не забравяйте, че грижата трябва да се подбира индивидуално, като се фокусира върху нуждите, вида и състоянието на кожата.

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: