МЪЖКА ТЕРИТОРИЯ: СЕРИЯ BARBERLAB

Бръсненето и ежедневната грижа сега са на ново ниво на комфорт! Запознайте се с поредицата с мъжки характер и безупречна репутация. Barberlab е разпознаваем стил, внимание към детайла, бруталност и здравословен Минимализъм. В новата ни серия има всичко, от което се нуждае истинският мъж.

Шампоан-гел за тяло, коса и брада (2540) внимателно почиства, зарежда с енергия за целия ден, вдъхновява за подвизи! Универсалната формула е подходяща за пътувания и фитнес. Оптималното решение за тези, които не обичат да събират флакони в банята.

Гел за бръснене и измиване(2541) създаден за внимателна грижа комфорт. Прозрачната текстура ще ви помогне да обръснете брадата и мустаците с точност до милиметър. Това трябва да има модерен мъж!

Балсам след бръснене (2542) приятно охлажда, облекчавайки раздразнението. Незаменим за бързо бръснене, както и  за чувствителна кожа.

Дезодорант-антиперспирант (2543) предпазва от неприятна миризма до 24 часа. Увереност и комфорт, свежи впечатления и абсолютна свобода – всеки ден.

Гел за коса и брада (2544) дисциплинира непокорна коса, запазва формата на прическа и брада за дълго време във всяка ситуация.

Авторски публикации 243

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: