МЪЖКИ АКСЕСОАРИ

МЪЖКИ АКСЕСОАРИ

Сезонът на подаръците е в разгара си! Как да угодим на любимите си мъже? Нещо, което може да се използва всеки ден, като се има предвид загрижеността ти. Ние сме попълнили асортимент от мъжки аксесоари-изберете този, който ще му хареса!

МЪЖКИ АКСЕСОАРИ-избери

Женският свят е наистина необятен, независимо за кое точно в него става дума. А отворим ли темата за аксесоари и фринтифлюшки, то тогава спирка няма. Не така стоят нещата при мъжете.

Освен че гардеробът им е доста по-ограничен от женския, то и те няма с какво толкова да „аксесоризират” външния си вид.

Завършете визията си или променете стила си с нашите аксесоари.

Вискозният шал е мек и топъл, в дискретни нюанси, които лесно се вписват в ежедневния стил. Създаден за тези, които обичат класиката, но винаги готов за експерименти.

Дълъг шал с къси ресни може да се носи през зимата и извън сезона, по различен начин да се обвърже, да се комбинира със спортно яке и вълнено палто.

Лаконично портмоне от графит или черно-елегантен заместител на обемния портфейл. Вътре има много офиси за пластмасови карти, пари в брой и малки документи.

Всичко, което може да се наложи през деня, е на едно място и винаги под ръка. Чантата се побира в джоб или малка чанта и лесно се сгъва с едно движение.

Ако искате да създадете приятни емоции! Изберете подаръци с любов и внимание към детайла – в каталога и онлайн магазина Faberlic.

КАТАЛОГ И ПОРЪЧКА

Авторски публикации 257

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: