Милиуми – малките бели точки около очите

Милиа

Милиа е състояние на кожата, което се характеризира с малки, бели, твърди точки (милиуми). Те се появяват най-често по лицето, при новородени, тийнейджъри и възрастни.
 

Тези доброкачествени подутини – милиуми са изключително упорити и трайни, като не изчезват с продължение на седмици, месеци, а понякога са необходими дори години. 
Милиумите се появяват, когато мъртвите кожни клетки попаднат в капан под повърхността на кожата и образуват малки и твърди кисти.

Основно се появяват тези милиуми, които излизат и на бебешката кожа, именно поради неправилното отделяне на мъртвата кожа. Така се образуват малки мехурчета, които дразнят лигавицата на порите.
 

Изгаряния или тежки обриви могат да увеличат броя на мъртвите клетки и също да предизвикат появата на милиумите.
 
Слънцето пък е друг фактор, който може да окаже влияние, а причината е, че прави кожата ни по-груба и нарушава горния слой. Така по-трудно мъртвите клетки се отделят от повърхността на кожата. 

За щастие можете да ги премахнете с подходящ крем от Компания Faberlic.  Невероятен козметичен продукт обогатен с много кислород👇👇👇
,,Кислороден балсам” от серията Oxiology.
Цена 15,69лв
Артикул: 0257

Кислородният балсам Oxiology активно подобрява кръвоснабдяването и подхранването на клетките на кожата, ускорява естествените възстановителни процеси. При ежедневно използване помага на кожата да се противопостави на неблагоприятните климатични условия и да се възстанови след стрес.

Идеален е в качеството си на SOS-средство като грижа за раздразненията на кожата, след ухапване от насекоми, при въздействие на слънчевите лъчи, депилация, агресивни козметични процедури.

Клинично потвърден:
👉🏼След 30 минути изчезва раздразнението на кожата.
👉🏼След 30 дена се възстановява бариерната функция на кожата.
❗️Препоръки:
🗣Ползвайте балсама сутрин и вечер след почистване на лицето до изчезване на милиумите!

Освен това :

Нашите баби ни казваха: „Не залепвайте раната, защото тогава ще се лекува по-бързо.“ Защо? Защото достъпът до въздух, т.е. кислород, причинява по-бързо заздравяване на раните и т.н. Това е кислородният балсам – причинява бързото попадане на кислород в слоевете на нашата кожа, което води до по-бързото му възстановяване, поради което има толкова много приложения и помага за:

📍 Слънчеви изгаряния
📍 Подходящ малки деца и бебета
📍 Ухапвания от комари
📍 Псориазис
📍 Екземи
📍 Акне
📍 Изгаряния
📍 Рани, ожулвания
📍 Удвоява ефекта на нашите кремове
📍 Зачервявания по лицето,изпръхнала кожа
📍Балсамът може да се ползва по цялото тяло

Широкият спектър от приложения го прави НОМЕР 1️⃣, когато става въпрос за приложение. Всеки от нас трябва да го има в чантата си, защото чудесата могат да работят.

Кислородният балсам Oxiology активно подобрява кръвоснабдяването
Милиуми
Авторски публикации 257

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: