МЛАД, НО НЕ ЗЕЛЕН

След 20 години започва най-решаващият период в живота на жената – сега е важно да се поставят основите на нейната красота в продължение на много години. Външният вид до голяма степен зависи от наследствеността, но добрите навици и количеството усилия са важни!

След 20 години продължителното излагане на слънце е вредно за красотата.

  Редовният тен и дългите слънчеви бани са изключение, а слънцезащитните кремове трябва да присъстват както в продуктите за грим, така и в козметичните продукти. Ако вашият основен крем не съдържа защитни филтри, използвайте основа със SPF.

На тази възраст е време да се създаде навик да се грижите за кожата по фиксиран модел – само редовните действия ще дадат резултати, особено забележими в зряла възраст. Ежедневните почистващи, седмични подхранващи и овлажняващи маски, измиване с малко топла или хладна вода сутрин (за предпочитане с лед или последващо третиране с охлаждащ спрей) са основа за здравето на младата кожа.

Необходимо е овлажняване! На тази възраст, независимо от типа кожа, тази функция на продуктите за грижа трябва да бъде основна.

 Изберете нежен пилинг, струва си да го правите веднъж седмично, а при суха кожа – веднъж на две седмици. Дайте предпочитание на средства на базата на естествени киселини и използвайте по-малко абразивни съединения.

Използвайте козметиката за вашата възрастова категория, защото продуктите с анти-ейдж ефект също могат да навредят на младата кожа. Първите бръчки на тази възраст се появяват поради стрес или активни изражения на лицето, а интензивното овлажняване ще помогне да се справите отново с тях.

серията Oxiology след 20 години грижа
серията Oxiology

Основното в този момент е да се запази влагата в клетките, а продуктите от серията Oxiology перфектно се справят с тази задача. Кожата е с 46% по-хидратирана дори 12 часа след нанасяне!

Научи повече за тази уникална кислородна серия ТУК! Свържи се за безплатна консултация ТУК!

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: