Наследство

Трикотажът. Материята на младите експериментатори

Може ли да риза деним да ни изненада? Какво е забележително за поло пика? Колко панталони може да има в мъжка гардероб? Отговаряме на всички въпроси с една линия дрехи! Любими цветове и демократичен стил, комфортен памук и функционални детайли – колекцията „наследство“ е от значение за мъжете на всяко възраст.

Както в изкуството, така и в модата, съществуват тънкости, които те предизвикват, вдъхновяват и карат въображението ти да действа на макс.

Например в модата трикотажът като материя, за разлика от тежко падащите платове, притежава едно изключително качество и то е пластиката, която позволява на дизайнерите да се съсредоточат върху формата и по специално върху движенията на тялото.

Майсторската изработка на десените понякога достига отвъд границите на стандартното, като си играе с детайлите и тяхната възможност да пресъздават всяка форма във всяко измерение.

Съвременният трикотаж е много близо до изисканата форма на „фина скулптура”. В този смисъл работата на Марк Фаст е една от най- сложните и най- интригуващите, с които някога си се сблъсквал.

Стилистичен избор на „наследство“ – препи, т.е. дрехи на студенти от престижни колежи. Характеризира се със смесване на бизнес и небрежен стил, подчертано удобство, висококачествени материали.

Поло от памук пике в няколко цвята ще се поберат в най-често срещаното изображение на деним, както и панталони Chinos и cargo. Запас от дишащ памук за пролетта и лятото – дънкови и трикотажни ризи с дълги ръкави.Те могат да се носят с основни тениски и блейзър от една и съща колекция – ще получите модерен многопластов уличен стил.

Трикотажът от „наследството“ има сложни, отделни нюанси: бургундско, каки, ​​невидимо (заглушено тъмно синьо) и елегантна текстура. Необичаен Релеф при жилетка с цип и плетени години! Вземете в гардероба за целия сезон.

Цялата серия и повече информация  ТУК

КАТАЛОГ И ПОРЪЧКА

Авторски публикации 257

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: