Нежност в твоите ръце

Грижа за кожата на ръцете

Често, когато чуем за пилинг, и по-специално за химичен пилинг, свързваме тази процедура с болка, силен дискомфорт, страх от изгаряне и дори “социална изолация”.

Всъщност, този тип терапии водят до отлични клинични и естетични резултати, като освобождават кожата от несъвършенства и я стимулират да се възстанови по естестен начин.

Химичните пилинги представляват обработване на кожата с цел видимо подобряване на тъканната структура, третирана с външно приложение на различни ексфолиращи разтвори.

Резултатите могат да варират от обикновено стимулиране на естествения за кожата ексфолиращ процес до пълно отстраняване на епидермиса и различни части на дермиса, основно чрез коагулация и протеинов синтез.

Различните химични пилинги са предназначени за употреба при разнородни кожни проблеми и въздействат локално или изцяло за реструктурирането и видимото подмладяване на кожата.

Вече не е необходимо да посещавате козметичен салон!

Подаръчен комплект Grand Prix

Артикул: 0290

20.99 BGN 13.99 BGN

Подаръчен комплект за грижа за кожата на ръцете: вашите ръце винаги ще изглеждат идеално. До гладката, красива и погрижена кожа има само 3 стъпки!

  • Гел „Химически пилинг“, 60 мл.
  • Скраб „Тънка шлифовка“, 60 мл.
  • Крем „Течна ръкавица“, 60 мл.

Гел за ръце „Химически пилинг – съвременна алтернатива на класическата ваничка за ръце: гелът размеква кожата, меко премахва старите клетки и всички повърхностни замърсявания. Само за няколко минути кожата на ръцете е великолепно почистена, а нейният цвят е изравнен.

Скраб за ръце „Тънка шлифовка“ премахва остатъците от химическия пилинг. Средството идеално шлифова ръцете, правейки ги гладки и нежни като коприна. А изисканият аромат превръща процедурата в разкошен СПА-ритуал.

Крем за ръце „Течна ръкавица“ има богата текстура, която превъзходно смекчава и подхранва кожата. Подобно на тънка невидима ръкавица, кремът обгръща вашите ръце, обезпечавайки ги с комфорт и защита.

Срок на годност: 18 месеца от датата на изготвяне, указана на опаковката.

На тази цена само в каталог № 4.

КАТАЛОГ И ПОРЪЧКА

Авторски публикации 243

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: