НОВА ТЕХНОЛОГИЯ В ГРИЖАТА ЗА ЗЪБИТЕ!!! ФАБЕРЛИК – ПАСТИ ЗА ЗЪБИ – NUKI

Ярки и забавни герои в каталога на Faberlic – пасти Nuki. Те ще ви научат да си миете зъбите според науката!

Nuki-технология – собствена разработка на Faberlic.
Създадохме уникални формули, активните компоненти на които са вградени в зъбния емайл и го възстановяват, и едновременно с това нормализират микрофлората на устната кухина. Какво означава това? Елементарно! Зъбите ви са защитени от кариес, венците – от възпаление. И всяка паста има своя допълнителна задача, свой собствен характер и свой собствен начин за постигане на целта.

Паста за зъби с Боровинки, (2209) могат напълно да почистят емайла и да образуват защитен слой срещу киселини и бактерии – Паста за зъби с боровинки – използвай за през нощта.

Паста за зъби с Грейпфрут, (2208) използвай за по-удобно сутрин – нейният ярък вкус ще ви помогне да се събудите и да направите своя дъх безупречно свеж!

Паста за зъби – Антикариес – с Ананас, (2210) ще защити емайла от кариес и плака през целия ден! Резултатът е натурален ананасов сок в компанията на флуорид и калций.

Паста за зъби с алое вера, (2211) омекотява и тонизира, овлажнява устната лигавица. Бори се с дискомфорт и възпаление. Паста за зъби с алое вера – в помощ на чувствителните венци!

Избелваща паста за зъби с Кокос, (2214) нежно избелва емайла и намалява чувствителността, предотвратява образуването на зъбен камък. Нежен аромат!

Черна паста за зъби с активен въглен, (2212) – за детоксикационен ефект! Необичайната черна паста ще помогне на усмивката да стане снежнобяла – ще поеме и премахне пигментите, нанесени върху емайла от храната.
В серията Nuki сме събрали изключително умни формули без SLS / SLES и парабени . 97% от състава – натурални съставки! 

Регистрирай се за да вземеш с отстъпка до 26%.

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: