ОТДЕЛНО И ЧИСТО: ДВУФАЗНО СРЕДСТВО OXIOLOGY

Нанесете сутрин, измийте вечер … Красотата изисква толкова много време и енергия, има нужда от дисциплина, сила на волята ви и строг график. Но ежедневната грижа може да бъде малко по-лесна – ако козметичната ви чанта има бързи, но нежни продукти. Линията Oxygen Breath почиства кожата от грим, излишни мазнини, уличен прах – и помага да диша свободно. Запознайте се с най-новото в серията Oxiology!
Двуфазно средство за премахване на грим за очи (1242) деликатно премахва дори водоустойчивата тарала, сенки за очи, основа с тънка, чувствителна кожа, успокоява и освежава. Нов продукт съдържа гел от алое вера и виолетов екстракт. Натуралните растителни съставки се грижат за овлажняване на кожата и грижа за миглите.
Продуктът с двойна текстура действа едновременно в две посоки – мазната част премахва грима и повърхностните примеси, а съставът на водна основа премахва излишната мазнина и освежава. Бифазната течност е безопасна за всеки тип кожа, подходяща за чувствителни очи. Компонентите се различават по цвят и не се смесват – преди нанасяне разклатете бутилката, за да комбинирате текстури.

  • Спомага за бързото сваляне дори на водоустойчив грим
  • Меко и ефективно премахва грима от нежната кожа около очите.
  • Успокоява кожата.
  • Оказва освежаващ ефект.

Влизащия в състава гел от алое-вера иекстракт от виолетки овлажнява и се грижи за кожата и миглите.

Авторски публикации 243

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: