ПЪЛЕН РЕД

В каталога на Faberlic новости-естетически решения

Колко време можете да спестите , ако всичко необходимо е винаги под ръка! Важно е да се поддържа ред не само в кухнята или в хола, но и в местата, където се грижим за себе си – в банята или на тоалетката.

На мода, практичност и буквално прозрачна система! В каталога на Faberlic-естетични решения за съхранение на красота-дреболии.

Отърви се от безброй торбички, калъфи, връзки, в които малките неща са объркани, замърсени и в крайна сметка изчезват без следа. В модата простота и практичност, единен стил и буквално прозрачна система! В каталога на Faberlic новости-естетически решения за съхранение на красота-дреболии.

Да се поддържа ред

Органайзер за памучни дискове (11969) – тесен калъф с диаметър само 7 см. дисковете се съхраняват в него компактно и без прах! Няма нужда да сваляте капака, за да вземете чифт чисти дискове – има специален слот отстрани.

Органайзерът за памучни тампони и спонджи (11975) е подходящ за компактно съхранение на козметични консумативи. Вътре ще се побере стандартна опаковка от пръчки, няколко десетки памучни дискове, както и сухи кърпички и грим.

  • Стилна и изчистена визия
  • Висококачествен материал
  • Прозрачна конструкция
  • Частите могат да се ползват поотделно
  • Лесно почистване

РЕГИСТРАЦИЯ

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: