Пали страстта

Днес искате едва забележим нюанс и блясък на устните. Утре ще изберете по-плътен завършек и наситен цвят. Това е лесно с червила Faberlic. Имаме различни варианти-за всичките ви рокли, чанти и настроения!

Любопитно:

Червилото е известно от дълбока древност – преди около 5000 години в древна Месопотамия, където полускъпоценни камъни са били разбивани на прах и нанасяни върху устните. В древен Египет са извличали червена боя за устни от смесица от йод, съединения на брома и растителни оцветители, които са водели до сериозни заболявания. Клеопатра е правила своето червило от стриване на някои видове бръмбари и мравки.

Червилото добива истинска популярност през 16 век в Англия по времето на Елизабет I, която въвежда модата на ярко бялото лице с контрастни червени устни. По това време червилото е правено от пчелен восък и червена боя, извличана от растения.

Трайно червило Stay on

 Плъзга се лесно при нанасяне и осигурява безупречно равномерно покритие и дълбок цвят. Устните стават кадифени, като розови листенца.

Червилото не се изтрива от дълго време. Съдържа грижовни компоненти: масло от Ши, аргана и витамин Е, които овлажняват и подхранват кожата. За да контурът на устните е още по-ясен, използвайте четка.

Перленото червило Space Star не създава толкова плътно покритие, колкото матовото. То лежи върху кожата с тънък, полупрозрачен слой и в същото време крие пилинг. Облича устните ви в пенливо облекло и им дава обем.

Изберете подходящия цвят ТУК!

КАТАЛОГ И ПОРЪЧКА

Побързайте да купите: ограничено количество!

Лесно с червила Faberlic!Пали страстта!

Авторски публикации 257

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: