Парфюм за жени UViolet

Ароматът UViolet е  посветен на модерен и ефектен ултравиолетов цвят, който носи духа на оригиналност и вдъхновява мисли за далечни космически светове. Проницателен и примамлив, той подчертава вашата уникалност и привлича възхитителни погледи!

Това е аромат за чувствен, нежен и решителен характер, който вярва в силата на интуицията си, смело гледа към бъдещето, следва мечтите си и не се страхува да се открои от тълпата.

Посока на аромата:  флорално-плодов.

Прозрачно, хипнотично изображение, изтъкано от кадифените венчелистчета на лилава орхидея, лилава магнолия и лизиантус, обгражда собственика си със загадъчна аура. Грациозен аромат, подчертан от чувствени нотки на мадагаскарска ванилия и узряла къпина, оставя сладък послевкус, припомняйки, че само нейният собственик знае всички тайни на Вселената.

Основни нотки:  лилава орхидея, лилава магнолия, къпина.

Обонятелна пирамида  е професионалното име за разделяне на аромата на акорди. Обикновено ароматът е разделен на три акорда, които звучат последователно: горни ноти (начални), средни (сърдечни нотки) и долни (основа, контур). Буквално думата обонятелна означава „обонятелна“. Обонятелна пирамида на парфюмна вода UViolet:

Горни нотки:  розов грейпфрут, зелени листа.
Сърдечни нотки:  люляк орхидея, лилава магнолия, минзухар, лизиантус, къпина. 
Основни нотки:  амбра, ванилия, бяло дърво.

Регистрирай се и пазарувай с отстъпка от ТУК

Авторски публикации 257

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: