ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ FABERLIC

Необикновен прах

Преимуществата са очевидни: здраве за близки хора и приятели, уважение към природата, както и спестяване на работна ръка и пари!

Признавам честно, че считам този прах за пране Faberlic за един от НАЙ-ДОБРИТЕ ПРОДУКТИ НА ПАЗАРА. И честно казано трябва да кажа, че не само аз.

Сертификатът за дерматологична безопасност за перилен препарат Faberlic е издаден от независимия международен изследователски институт Dermatest Gmbh в Германия.

В допълнение към придирчивите немски светила, възможностите на този продукт вече са оценени от стотици хиляди домакини.

Заинтригувахте ли се? Казвам ви!

Основното предимство на Faberlic прах е, че той не съдържа фосфати. Фосфати – соли на фосфорни киселини – се добавят към обикновените прахове за омекотяване на чешмяната вода.

Както знаете, в твърда вода прането се изпира по-лошо. Уви, фосфатите не се измиват от тъканта със студена вода. В повечето перални машини режимът на изплакване включва използването на точно такава вода.

Оказва се, че след пране по дрехите ни се натрупват вредни вещества, които след това попадат върху кожата.

Защо е опасно това?

Поради появата на алергична реакция. Особено когато става въпрос за малки деца.

Някои учени говорят за по-сериозен ефект – попадайки през кожата в кръвта, фосфатите могат да причинят метаболитни нарушения и обостряне на хронични заболявания. Фосфатите също са вредни за околната среда.

Прониквайки през подземните води, реките и езерата, фосфатните соли започват да стимулират бързия растеж на синьозелените водорасли, което от своя страна нарушава баланса на цялата екосистема.

Как Фаберлик замести опасните фосфати?

Зеолити! Това са микроскопични гъби от силикатен характер, които едновременно омекотяват водата и абсорбират мръсотията. Това им свойство , между другото ни помогна да направим праха концентриран.

По-скоро прах, в който няма нищо излишно! Трябва да се помни, че всички продукти с тази цел добавяте така наречените „буферно-баластни“ вещества. Те са необходими прахът да е ронлив.

Те обаче могат да бъдат поставени в количество от 5% като Faberlic, или 20% или повече …

В резултат на това 1 кг прах Faberlic ще замени 3 кг от всеки друг … ..

Попитайте ме за да станете собственик на уникален прах!

Здраве за близки хора

Официален сайт!

КАТАЛОГ!

Авторски публикации 257

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: