почистване на килим

ПОЧИСТВАМЕ КИЛИМА БЪРЗО И ПРОФЕСИОНАЛНО

Нуждаете се от бърза реакция и перфектна дисциплина. Премахвайте петна веднага след като се появят. И не забравяйте редовно , поне няколко пъти седмично – да освобождавате килима от прах и мръсотия.

Всякакви течности, които са на килима, веднага се попиват със салфетка . Колкото по-малко се абсорбира в килима, толкова по-лесно ще бъде премахването на петното. Отстранете мръсотията от краищата на петното до центъра.

Петната не бива да се задържат дълго,ако искате да се отървете от тях.Но внимавайте,ако търкате с препарат твърде много ,може да повредите влакната и да получите избледняла зона.

Обработете петното не само отгоре,но погледнете и обратната страна на килима,почистете и пода,особено ако имате малки деца.Минете и с прахосмукачка на пълна мощност.Не само ще съберете праха,но и ще изпънете намачканата част от почистването.

Използвайте СПЕЦИАЛНИ ПРОДУКТИ за почистване на килими и отстраняване на петна – те образуват плътна пяна, която изтласква мръсотията навън. Третирайте петната с гъба или четка и когато пяната е напълно суха, отстранете остатъците с прахосмукачка.

ЗАЩИТЕТЕ КИЛИМА ОТ ВЛАГА: почистете го с пяна, а не сапунена вода, отстранете малките отпадъци с прахосмукачка или четка. След като обработите петната, оставете килима да изсъхне напълно на въздух. Останалата течност ще причини неприятна миризма, от която няма да бъде лесно да се отървете.

Освобождавате килима от прах и мръсотия.Толкова е лесно с ефективно средство.

Попитайте за нашия уникален почистващ препарат за килими и дамаски!

Виж каталог!

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: