По червилото ще те позная

Казват,че червилото ти показва каква жена си

Разгледайте картинката и вижте коя от показаните форми, пасва най-добре на тази, на вашето червило.

  1. Леко закръглена по равномерен начин глава на червилото: За притежателките на такова червило можем да кажем, че са хладнокръвни и бързо стигат до крайната цел. Тези жени планират всичко предварително. Много са точни и обичат успеха. Липсва им обаче чувства за хумор. Тези дами не обичат конфликтите, харесват романтиката, приятелството и щедростта.
  1. Ако червилото ви дълго запазва остра форма,то това е знак, че сте практична личност, уверена в себе си. Тези жени винаги знаят какво искат и какво им липсва. Не се хващат за дребните неща. Собствениците на такова червило са весели, саркастични и спокойни. Те бързо анализират ситуациите, но не бързат да ги споделят с другите.
  2. Край заострен като молив често показва, че собственичката на такова червило е голям егоист. Тези жени се отличават с арогантност, и неуважение към чуждото мнение. Според самата нея, тя е перфектната съпруга. Това всъщност наистина е така, защото тези жени обикновено са организирани и икономически стабилни. В дома им винаги има ред. Те обикновено са упорити и са си самодостатъчни.
  3. Ако червилото, което използвате е с вдлъбната форма, то вие сте небалансирани и всяка тревожност, ви вади от кожата, но все пак я криете под маска на сила и самочувствие. Тези жени са недоверчиви и имат слабост към сантименталните неща и вечерните разходки.
  4. Много лека вдлъбнатина от едната страна – това значи, че вие сте хора с въображение. Жените с такъв край на червилото обикновено са отговорни и грациозни. Те са предприемчиви, но не винаги практични, лоялни към околните. Капризите са им чужди. Тези жени прощават лесно и обичат да са в светлините на прожекторите. Те са самоуверени и обичат експериментите.
  5. Идеално моливче – това се среща доста рядко. Характерът на собственика му също е необичаен и оригинален. Тези жени са хора с настроение, импулсивни и доста противоречиви. Като цяло дамите с такова червило са весели, забавни и винаги в центъра на вниманието. Като приятели обаче са ненадеждни.
  6. Ако върхът на червилото ви е плосък – поздравления, вие сте оптимист, не се обезсърчавате дори при неуспехи. Директни сте при разговори с други хора, но тази непосредственост може да обиди някого. Тези жени са целенасочени, надеждни и реагират бързо при екстремни ситуации.
  7. В случай, че червилото ви има формата на пресечен конус, то вие сте спокойна, весела и удовлетворена от живота си. Вие просто сте добър човек. Лошото ви качество е, че завиждате за чуждите успехи. Не обичате да сте център на вниманието.

Интересно,нали?Кой е твоя номер червило?Напиши в коментар😉

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: