Минимализъм

Потопете се в цвят

Минимализъм – изкуството да опростим гардероба си

Самостоятелно и романтично, независимо и мечтателно – колекция от пролетни нюанси и приятна свежест. „Минимализъм“ – кратко въплъщение на модните тенденции!

Колкото повече, толкова повече“ – съветът на Мечо Пух е приложим в много ситуации, но стане ли въпрос за стил, действа точно обратното правило.

Хитова тенденция, която превзе света на модата през последните няколко години, е минимализмът. Основното правило при този стил е много просто – по-малкото е повече.

Французойките първи откриват предимствата на минимализма и изчистения гардероб. Легендата Коко Шанел дори въвежда свое правило – „Преди да излезеш от вкъщи, погледни се в огледалото и махни един от аксесоарите“. Друг вечен цитат на дизайнерката гласи „Нищо не състарява така жената, както твърде натруфеното облекло“. Правилата на Коко Шанел може да ви се сторят твърде жестоки, но има причина стилът на французойките да е непреходен.

Семплите облекла, които не са натоварени от крещящи цветове и екстравагантни форми, винаги стоят елегантно. В желанието си да открием съвършената комбинация от цветове и стилове, често грешим. Тук на помощ идва минимализмът.

Връхната точка на колекцията са елегантните неопренови качулки. Бялата украсява женски портрет в духа на Ботичели! Носете със скъсени панталони paperbag или летяща плисирана пола.

Небесносиният костюм с широки панталони Palazzo е подходящ дори в офиса! Строгите форми, класическият силует, пластмасовата тъкан го правят универсално нещо за бизнес жена, а необичайният цял колан ще бъде ярък акцент.

Където е синьо, има и розово. Придружаващите цветове се допълват взаимно, създавайки нежна палитра за събуждане на природата. Розовата копринена рокля с авангардна асиметрична закопчалка е нашата вариация на класическата риза. Основните цветове на колекцията са в ключовата абстрактна композиция-ние я използвахме за ежедневна рокля, дълга рокля, памучна блуза. Допълнете с основен Тренч или прашно розово яке с цип!

Следвай тренда с „Минимализъм!

КАТАЛОГ И ПОРЪЧКА

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: