Прах за пране

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В ЧИСТОТАТА!

Прахът за пране Faberlic не се нуждае от представяне. Продуктът от категорията „знаем, обичаме, практикуваме“ спечели много сърца, но не спряхме там!

Екипът на Faberlic актуализира формулата на известния прах-съвместно с германската компания Rohm & Werner, производител на професионални перилни препарати. Ние сме комбинирали най-високо ниво на качество с достъпна цена.

Какво стана? Прахът се справя със сложни петна благодарение на биоразградимите миещи компоненти и естествените ензими, премахва сивото и жълтото, запазва цвета и структурата на тъканите.

Концентрираният продукт работи при ниски температури, напълно се изплаква и се консумира пестеливо. Екологичната формула е безопасна за здравето на бебета и животни, не вреди на околната среда. Подходящ за пране на бебешки неща!

Гранулираната текстура не е прах-безопасна за хора, склонни към алергии. Избери прах за светли (30020) или ярко оцветени неща (30021), с аромат на алпийски ливади (30022) или планинска свежест (30023).

Универсален концентриран прах за пране „Планинска свежест“

прах за пране

Химическото почистване вече не е необходимо! Новият перилен препарат ще се справи с петна с професионална прецизност и ще върне оригиналната си чистота на леки тъкани.

Универсалният концентриран прах за пране “Mountain Freshness” е разработен съвместно с немската компания Rohm & Werner *, като взема предвид иновациите в областта на професионалните почистващи препарати.

 • Екологична формула с кислородна белина – за премахване на сивота и жълтеникавост, без да уврежда тъканите.
 • Тя се отнася внимателно към тъканите, запазва цвета и формата на облеклото им.
 • Формулата против петна съчетава силата на мултикомплекс от естествени ензими за по-добро отстраняване на петна, високоефективни компоненти на почистващи препарати, кислороден белина и подобрители на измиване.
 • Елиминира големи замърсявания дори при ниски температури на измиване.
 • Придава на нещата аромат на кристална свежест и прохлада на чист планински въздух.
 • Консумира се 3,5 пъти по-икономично от обикновения прах : само една лъжица е достатъчна за измиване! 800 g концентриран прах за пране „Faberlic House“ = 3 кг обикновен прах за пране.
 • Гранулирана текстура без прах – за комфорт на хора, предразположени към алергии към конвенционални продукти. 
 • Безопасен за чувствителна кожа , дерматологично тестван. Дерматологичната безопасност се потвърждава от сертификати на международния изследователски институт Dermatest GmbH (Германия).
 • Подходящ за измиване на детски неща.
 • Идеално се измива дори от тъмни тъкани. Не изисква допълнително изплакване.
 • Защитава пералнята от мащаб.
 • Биоразградима формула . Продуктите от биоразграждането на продукта са безвредни за водните тела, подземните води и екосистемата като цяло.
 • Без хлор и фосфат.

Допълнете с почистващ препарат за петна (30027), за да се справите с особено сложни, вълнообразни петна от сокове, вино, мазнини, бои, кръв, козметика. Продуктът без хлор, фосфати и аромати работи вече при 30 °C, подходящ за почистване на килими и тапицерии.

КАТАЛОГ И ПОРЪЧКА

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: