Categories
Домашна козметика

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В ЧИСТОТАТА!

Faberlic Home-перилни препарати с нова формула! Професионален и внимателен резултат на достъпна цена.

Sharing is caring!

Прахът за пране Faberlic не се нуждае от представяне. Продуктът от категорията „знаем, обичаме, практикуваме“ спечели много сърца, но не спряхме там!

Екипът на Faberlic актуализира формулата на известния прах-съвместно с германската компания Rohm & Werner, производител на професионални перилни препарати. Ние сме комбинирали най-високо ниво на качество с достъпна цена.

Какво стана? Прахът се справя със сложни петна благодарение на биоразградимите миещи компоненти и естествените ензими, премахва сивото и жълтото, запазва цвета и структурата на тъканите.

Концентрираният продукт работи при ниски температури, напълно се изплаква и се консумира пестеливо. Екологичната формула е безопасна за здравето на бебета и животни, не вреди на околната среда. Подходящ за пране на бебешки неща!

Гранулираната текстура не е прах-безопасна за хора, склонни към алергии. Избери прах за светли (30020) или ярко оцветени неща (30021), с аромат на алпийски ливади (30022) или планинска свежест (30023).

Универсален концентриран прах за пране „Планинска свежест“

прах за пране

Химическото почистване вече не е необходимо! Новият перилен препарат ще се справи с петна с професионална прецизност и ще върне оригиналната си чистота на леки тъкани.

Универсалният концентриран прах за пране “Mountain Freshness” е разработен съвместно с немската компания Rohm & Werner *, като взема предвид иновациите в областта на професионалните почистващи препарати.

 • Екологична формула с кислородна белина – за премахване на сивота и жълтеникавост, без да уврежда тъканите.
 • Тя се отнася внимателно към тъканите, запазва цвета и формата на облеклото им.
 • Формулата против петна съчетава силата на мултикомплекс от естествени ензими за по-добро отстраняване на петна, високоефективни компоненти на почистващи препарати, кислороден белина и подобрители на измиване.
 • Елиминира големи замърсявания дори при ниски температури на измиване.
 • Придава на нещата аромат на кристална свежест и прохлада на чист планински въздух.
 • Консумира се 3,5 пъти по-икономично от обикновения прах : само една лъжица е достатъчна за измиване! 800 g концентриран прах за пране „Faberlic House“ = 3 кг обикновен прах за пране.
 • Гранулирана текстура без прах – за комфорт на хора, предразположени към алергии към конвенционални продукти. 
 • Безопасен за чувствителна кожа , дерматологично тестван. Дерматологичната безопасност се потвърждава от сертификати на международния изследователски институт Dermatest GmbH (Германия).
 • Подходящ за измиване на детски неща.
 • Идеално се измива дори от тъмни тъкани. Не изисква допълнително изплакване.
 • Защитава пералнята от мащаб.
 • Биоразградима формула . Продуктите от биоразграждането на продукта са безвредни за водните тела, подземните води и екосистемата като цяло.
 • Без хлор и фосфат.

Допълнете с почистващ препарат за петна (30027), за да се справите с особено сложни, вълнообразни петна от сокове, вино, мазнини, бои, кръв, козметика. Продуктът без хлор, фосфати и аромати работи вече при 30 °C, подходящ за почистване на килими и тапицерии.

КАТАЛОГ И ПОРЪЧКА

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!