Комплект за подарък

ПРОИЗВЕДЕНО С ЛЮБОВ

Казват, че красотата рано или късно ще спаси света-ще намери правилните думи, ще примири съперниците и ще постигне справедливост. Вярваш ли на това? Комплект за подарък За всички, които, като нас, са убедени в празника на красотата, нашите подаръци за 8 Март. Това е пълна нежност, Сладка женственост и внимателна грижа! Beauty makes everything better-продажби хитове с пролетно настроение.

Комплект за подарък (0289)

Три любими продукти за грижа за кожата на ръцете в мини формат. Балсамът интензивно възстановява кожата след тестове със студ, вятър, гореща вода. Един крем надеждно предпазва от увреждане и сухота, а вторият подхранва и омекотява, което прави кожата нежна и кадифена. Удобно е да вземете със себе си!

Лимитирана колекция от душ гелове – три оригинални флорални аромати. „Изискана орхидея „(2530), елегантна и богата,“ нежна лале „(2531), романтична и загадъчна,“ слънчева мимоза “ (2532), пронизваща и уникална. Опитай всичко.

Душ гел «Нежно лале»

Ярък цветен аромат душ гел „Нежно лале“ пленява и обгръща в атмосферна романтика.

  • Леко почиства кожата.
  • Не съдържа парабени.

Срок на годност: 24 месеца от датата на изготвяне, указана на опаковката.

Душ гел «Слънчева мимоза»

Ярък цветен аромат душ гел „Слънчева мимоза“ пленява и обгръща в атмосферна романтика.

  • Леко почиства кожата.
  • Не съдържа парабени.

Срок на годност: 24 месеца от датата на изготвяне, указана на опаковката.

Комплект за грижа за кожата на ръцете Spring beauty

  • Крем за ръце „Подхранване и смекчаване“ (30 мл) дълбоко подхранва и смекчава кожата на ръцете, възстановява тяхната еластичност. Богатото на ценни подхранващи вещества масло от макадамия смекчава загрубелите участъци, придавайки им гладкост и коприненост. Витамин Е способства за регенерацията на клетките на кожата и я възстановява.
  • Балсам за ръце „Интензивно възстановяване“ (30 мл) моментално смекчава и активно възстановява сухата и повредена кожа на ръцете. Идеално се грижи за кожата с малки пукнатини. Премахва усещането за дискомфорт, сухота и раздразнение.
  • Крем за ръце „Надеждна защита“ (30 мл) защитава кожата на ръцете и октите от негативното действие на студ и вятър. Маслото от жожоба активно подхранва и смекчава повърхността на кожата на ръцете, предотвратявайки раздразненията. Пчелния восък усилва бариерната функция на кожата.

Срок на годност: 18 месеца от датата на изготвяне, указана на опаковката.

Потърсете новости в каталога-не чакайте 8 март, но вече на празнични цени!

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: