Променя ли се трайността на аромата?

Кратката трайност на ароматите, защо и от какво зависи?

Двама клиенти купили различни аромати – Ivresse de L’amour и Aora – и след известно време задали въпрос: защо ароматът на Aora не издържа толкова дълго, колкото Ivresse de L’amour?

Като цяло клиентите често се оплакват от кратката трайност на ароматите, защо и от какво зависи?  

Faberlic произвежда устойчиви аромати. Всички наши парфюмерийни продукти (парфюмерна вода, тоалетна вода и др.) преминават държавна регистрация и преминават през различни тестове: клинични, химико-аналитични и токсикологични.

Абсолютно всички аромати преминават тези тестове, включително устойчивост. По този начин всички продукти отговарят на GOST.

Възприятието за устойчивост на ароматите зависи от индивидуалните характеристики на човек. Всички възприемаме ароматите по различен начин (всеки има свое субективно мнение). В допълнение, един и същ аромат се разкрива и държи различно върху кожата на всеки от нас. 

На някои мускатните нотки са по-добре чуваеми и се държат по-дълго, на други – дървесни и т.н. Не забравяйте, че някои хора дори не усещат ароматите!

Но това изобщо не означава, че ароматът не се усеща от другите. Това може да се обясни и с особеността на обонянието ни.

Ако клиентите искат да удължат насладата от любимия си аромат, предлагаме да използвате следните трикове:

1. Прилагайте аромати върху пулсиращи точки, на китката, сгъвката на лактите, областта зад ушите, като на тези места кожата е по-топла поради близостта на кръвоносните съдове и ароматът се разпространява по-интензивно.

2. Чистата коса поддържа по-добре аромата.

3. Също така препоръчваме периодично да актуализирате аромата през целия ден. Струва ви се, че стабилността на ароматите се е променила, ароматът започва бързо да изчезва. Преди това те бяха по-трайни.

Може би рецептата се е променила?   Устойчивостта на парфюмните композиции НИКОГА НЕ СЕ ПРОМЕНЯ. Процентът парфюмерийни водни съставки съответства на състава, държавните стандарти спецификации и стандарти, които сме длъжни да изпълним.

С течение на времето собственото ви усещане за аромат се променя. И това зависи не само от възрастта, здравето, времето на годината (през лятото любимият ви аромат може да ви се стори по-тежък, но през зимата би бил доста подходящ за вас).  

Ароматът е настроението! Ако не усещате аромата върху себе си, това не означава, че другите не го усещат. Това означава, че ароматът ви подхожда и хармонично се съчетава с настроението ви !

КАТАЛОГ И ПОРЪЧКА

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: