Регистрация

Лаптоп

Добре дошли във Faberlic! Започнете своето пътешествие! Регистрирайте се в сайта на Faberlic! Станете Консултант, и Вие ще можете да купувате продуктите за дома, здравето и красотата с отстъпка от 20 до 26%!

Регистрирайте се и получете подарък!

АКЦИЯ ЗА НОВИ ДИСТРИБУТОРИ

ТОПЛИ ЧОРАПОГАЩИ В ЧЕРЕН ИЛИ СИВ ЦВЯТ
Условия на акцията
ЧОРАПОГАЩИ ОТ ПАМУК С ВЪЛНА
ЧОРАПОГАЩИ ОТ ПАМУК С ВЪЛНА
ЧОРАПОГАЩИ ОТ ПАМУК С ВЪЛНА

Регистрацията във Faberlic – нови възможности

Регистрацията във Faberlic – нови възможности

Защо да се регистрирате:

  • Нямате свой близък или познат представител на Фаберлик, при когото да поръчвате продукти
  • Искате да сте независими и да не ангажирате никого с доставките, а да ги получавате сами в удобен за Вас офис и удобно за вас време
  • Искате да получите стартов бонус (променят се с времето, този, с който стартирах аз беше 36лв приспаднати от първата ми поръчка)
  • Искате да пазарувате продуктите с 20% намаление

Минимална сума на поръчка от всеки каталог – 36лв. (можете да се обедините с приятелки или близки, ако личната Ви сума е по-малка)

Освен възможностите за използване на продуктите от тесен семеен или приятелски кръг, Фаберлик Ви дава възможност и за бизнес на принципа на мулти-левъл маркетинг .

ФАБЕРЛИК – ПОМОЩНА РЕГИСТРАЦИЯ

Девойка,регистрираща се във Faberlic

С натискането на бутона „Изпрати“ по-долу декларирам, че:

Настройка на сайта и каталог Фаберлик

Горе вляво на заглавната страница на Faberlic, до иконката глобус, изберете страната, в която сте и езикът, на който предпочитате да е информацията в сайта.

Тази настройка е важна, защото не всички продукти са достъпни за всички държави.Ако изберете България и български език, можете да разгледате и каталогa с артикули за България!

Ще бъдете препратени на нова страница, където да изберете настоящия или следващ каталог. Продължителността на валидност на каталога е указана на корицата му (оградено с червено), т.е. до полунощ на последната дата е възможно да направите онлайн поръчка на указаните цени.

Можете да разглеждате онлайн версия на каталога (flash) или да го изтеглите на компютъра си и да го разглеждате, дори да нямате интернет достъп.

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: