Шампоан Faberlic срещу пърхот

По планинските върхове е снежно, бялото ги прави възхитително свежи и изключително привлекателни! Нека снегът украсява пейзажите, но не и прическата ви.

Пърхотът е много чест проблем на скалпа, който има две разновидности. 

Мазен пърхот или себореен дерматит се наблюдава, когато мазни жълтеникави люспи се формират по скалпа и залепват по главата и косата. 

Сух пърхот се наблюдава, когато бели люспи се формират по скалпа и падат от главата и косата. Други симптоми могат да включват сърбеж, зачервяване, както и мазен или сух скалп.

Пърхотът се появява, когато процесът на обновяване на скалпа се съкращава, което води до бързо отделяне на роговите кожни клетки, които залепват една за друга и формират видими люспи. 

Този процес – известен като хиперпролиферация на кожата – се причинява от микроорганизъм на име Malassezia globosa, който се храни с естествените липиди или масла, произвеждани от скалпа Ви.

Този микроорганизъм дразни скалпа и причинява микровъзпаления и сърбеж на кожата. 

NO SNOW – универсална серия за грижа за косата от всякакъв тип. Цинк пиритион в състава на шампоани и балсами бързо елиминира причинителя на пърхота – гъбички.

Предотвратява новата му поява, успокоява кожата и облекчава дискомфорта. Грижовните компоненти внимателно се грижат за косата, запазват нейната чистота, здравина и блясък.

Морските минерали подхранват корените на косата, укрепват нишките по цялата дължина.

Бамбукът възстановява косата, осигурява влага. Зеленият чай помага косата да остане блестяща и свежа. Ментолът ви кара да се чувствате чисти.

Използвайте всеки ден, новата линия е в сила от първата употреба!

Присъедини се към Faberlic и пазарувай!

Нека снегът украсява пейзажите но не и прическата ви

Авторски публикации 243

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: