Сдвоени аромати

Какво е сдвоени аромати и кога са се появили?

Традицията да се създават два аромата наведнъж – „за нея“ и „за него“ – не е от много години. Първият човек решил за подобен експеримент е през 1985 г. Калвин Клайн, по-известен като дизайнер на дрехи.

Klein създава женския аромат Obsession, след което добавил няколко мъжки нотки към него и пуснал втората версия. За изненада на съвременниците, любимите мъжки компоненти органично се вписват в състава, създаден за жени. Така се родили първите в света сдвоени аромати.

Два аромата наведнъж

Съставките за двама си приличат помежду си, като съпрузите, които са женени от много години. И в същото време всеки от тях изразява мъжествен или женствен принцип. Те са близки, но не идентични, подобни, но не близнаци. Просто се чувстват добре заедно.

Създавайки сдвоени аромати, парфюмеристите правят широк романтичен жест – те дават възможност на влюбените отново да напомнят един на друг, което е особено важно при дълга раздяла.

Ако наблизо са двама близки хора и двамата не са безразлични към парфюмерията, техните аромати ще се смесят в третия, който е подобен на двамата.

Нежните чувства управляват любовта – сдвоените аромати отново показват на света вашето докосване и в същото време неразрушимо единство!

Сдвоените аромати на Faberlic защитават вашата искрена любов. Incognito, Urban Legend за нея и за него, Beau Monde за нея и за него, Donna и Uomo Felice – всички те са създадени за отдадените фенове на романтиката, верни съпрузи и нежни любовници.

Абонирайте се за бюлетин!

КАТАЛОГ И ПОРЪЧКА

Попитайте и аз ще Ви препоръчам кой аромат е за вас!

Авторски публикации 243

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: