Серия Botanica – природна свежест за твоята кожа

Да бъдеш по-близо до природата означава да останеш млад и щастлив дълги години! Продуктите от серия Botanica съдържат от 94 до 98% натурални съставки! В сърцето на серията Botanica са най-ценните плодови и билкови екстракти, допълнени с кислородния комплекс Novaftem-O2®. Всяка активна съставка е необходима за твоята кожа в определена възраст!

Устойчива подхранваща крем-боя за коса Botanica , обогатена с натурални масла и фитокератин, прониква в сърцето на косата и я подхранва интензивно. Косата става блестяща, копринена и наситена с луксозен естествен цвят.

  • Естествен жив цвят.
  • Зашеметяващ блясък на косата.
  • 100% боядисване на сива коса.
  • Маслото от репей укрепва корените на косата, стимулира обновяването и укрепването на кератиновия слой, предотвратява загубата на коса и я предпазва от повреда.
  • Маслото от коприва овлажнява и подхранва косата, като активно я снабдява с необходимите микроелементи, възстановява я и я дарява с мекотата и здравословното излъчване.
  • Алое вера предпазва скалпа по време на оцветяване, има успокояващ и възстановителен ефект.
  • Фитокератинът прониква в дълбоки слоеве на косата и възстановява структурата й отвътре. Възвръща здравината, блясъка и еластичността на косата.

Да бъдеш по-близо до природата

ГРИЖА ЗА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО

Линията «Хидратация и защита» от серията Botanica. С екстракти от алое вера и къпина е подходяща за грижа за млада кожа от нормален и комбиниран тип от 20+ години.

Алое вера оказва мощен хидратиращ ефект, а къпината е източник на витамини и биофлавоноиди и притежава антиоксидантно действие.

Линията «Тонус и енергия» от серията Botanica с екстракти от червена боровинка и иглика е подходяща за грижа за кожа от нормален и комбиниран тип от 30+ години.

Червената боровинка е източник на витамини и антиоксиданти, забавящи стареенето.

Игликата съдържа незаменими мастни киселини, способстващи регенерацията на кожата и предотвратяването на бръчките.   

Серията 30+ «Тонус и енергия» се грижи за кожата, хидратира и възстановява, възпрепятства появата на малки бръчки. Притежава лека текстура.

Линията «Възстановяване и еластичност» от серията Botanica с екстракти от залист и радиола розова е подходяща за грижа за зряла кожа от нормален и сух тип след 40+ години.

Залистът способства възстановяването на физиологичните свойства на кожата, подобрява микроциркулацията. Радиола розова е богата на флавоноиди, способства подмладяването на кожата и изглаждането на бръчките.   

Серията 40+ «Възстановяване и еластичност» се грижи за кожата, дълбоко подхранва и възстановява кожата, способства намаляването на бръчките и възстановяването цвета на лицето

Линията «Лифтинг и подхранване» от серията Botanica с екстракти от хмел и облепиха е подходяща за грижа за зряла кожа от нормален и сух тип след 50+ години.

Хмелът е източник на флавоноиди и фитоестрогени, притежава биостимулиращо действие, подобрява еластичността на кожата, способства изглаждането на бръчки.

Облепихата е богата на каротиноиди и витамини, активно подхранва, омекотява и възстановява кожата.   Серията 50+ «Лифтинг и подхранване» се грижи за кожата, подхранва я и я стяга, способства намаляването на дребните и дълбоки бръчки

Серията “Шипка и Женшен” спомага за възстановяване на младостта на кожата, насища с антиоксиданти и предпазва от вредни фактори на околната среда и от загуба на влага.

Женшенът стимулира синтеза на колаген, предпазва кожата и спомага за изглаждане на бръчките. Шипката има витаминизиращ ефект, бори се с пигментни петна, подобрява тена.   

Серията 60+ Шипка и Женшен” подхранва и овлажнява кожата на лицето, предпазва от отрицателното въздействие на околната среда

ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО

ГРИЖА ЗА КОСАТА

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: