Средствата от линията Vario

Серия Vario

Вие решавате от какво се нуждае кожата ви в момента. Овлажняване след един ден на сух въздух във офиса? Храна преди дълга разходка в зимния парк? Моментално повдигане? Гамата от продукти за грим на Faberlic има това от което се нуждае кожата днес, утре и дори през следващия сезон! 

И можете сами да комбинирате свойствата. Vario е множество от комбинации от кремава основа и еликсири с насочено действие . Смесете непосредствено преди нанасяне!

Биомиметичният комплекс на крема повтаря структурата на кожата ви и доставя необходимите компоненти точно до проблемните зони. 

Уникален компонент на RNAge ® , получен от семена на морски зърнастец, повишава плътността и еластичността на кожата, подмладява клетките. 

Комплексът Novaftem O 2 ® доставя кислород към по-дълбоките слоеве на кожата и засилва действието на активните вещества.

Богат подхранващ крем с масла от жожоба и макадамия или лек овлажняващ флуид добавка с един или два еликсира: за сияние, ефект на отпочинала кожа, аква лифтинг или борба срещу тежки бръчки.

Наситен подхранващ крем за лице

Наситен подхранващ крем за лице

  • има богата текстура;
  • обезпечава подхранването и комфорта дори на сухата обезводнена кожа;
  • способства за бързото възстановяване на повредените тъкани;
  • поддържа процесите на естественото обновяване на кожата;
  • изпълва със силата на мощните природни ингредиенти;
  • съхранява младостта и красотата.

Дуетът масла от жожоба и макадамия гарантира максимално подхранване, способства за бързото възстановяване на повредените тъкани и поддържа процесите на естествено обновяване на кожата.

Уникалният компонент RNAge®, получен от семена на облепиха, повишава плътността и еластичността на кожата, подмладява клетките и съхранява младостта.

Биомиметическия комплекс, сходен по състав с липидните компоненти на кожата, способства за възстановяването на нейния горен бариерен слой.

Кислородният комплекс Novaftem O2® доставя кислород в дълбоките слоеве на кожата, усилвайки действието на активните вещества.

В зависимост от потребностите на кожата използвай кремът-флуид отделно или го усили с елексири!

Срок на годност: 18 месеца от датата на изготвяне, указана на опаковката.

 И не забравяйте за крем за очи! Опитайте нови артикули с 40% отстъпка.

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: