Серия „Wellness“

Хранителен концентрат NoStress: Оказва успокояващо въздействие върху нервната система. Стимулира производството «хормона  на щастието» – серотонин. Помага на организма да се бори със стреса . Компоненти, влизащи в състав на продукта, обладават с висока ефективност. Освен решение на конкретно поставени задачи, всяка от съставките има положително въздействие върху организма. В опаковка 60 дражета. Хранителен концентрат NoStress – това е комплекс от биологично активни вещества, с всестранно направление на успокояващо и антистресово въздействие, които състоят от комбинация на следните компоненти: 5-хидрокситриптофан (окситриптан) способства за производството на бета-серотонин, който играе важна роля в организма  — има успокояващо влияние върху нервната система, повдига настроението, регулира апетита и подобрява съня. Глицин необходим е за нормални обменни процеси в централната нервна система. При емоционално напрежение системния прием оказва върху човек успокояващо въздействие, нормализира съня и способства за добро самочувствие. Магний известен е както противостресов биоелемент, способен и да създава положителен психически настрой. Трева мелиса използва се, като успокояващо във вид на отвара при прекалена възбуда, безсъние и истерия. Хранителна стойност  на 2 порции (1 г) продукта (средни показатели): въглехидрати (хранителни влакна) – 1 г. Енергийна стойност  – 2 ккал/5 кДж. Срок на годност: 3 години от датата на производството, посочена върху опаковката. Декларация за съответствие Халал сертификат

Пресован хранителен концентрат «Calorie Block» Пресован хранителен концентрат «Calorie Block» Стимулира разграждането на мазнините и насърчава отделянето им от организма. Блокира абсорбирането на въглехидрати и мазнини, намалявайки калоричното съдържание. Подобрява храносмилането и подвижността на червата. Нормализира метаболизма. В състава – хитозан, плодове от копър, екстракт от бял боб, екстракт от камбоджанска гарциния, хромов пиколинат. 60 порции. Срок на годност: 3 години от датата на производство, посочена върху опаковката. Декларация за съответствие

В процеса на корекция на теглото, често е сложно да се пренастроите на новия режим на хранене и да промените навиците си. За положителен резултат е необходимо не само да спазвате правилата за балансирано хранене, но и да го правите без да стресирате организма. Ето защо употребата на специализирани продукти ще Ви помогне за всичко това, без да се измъчвате с глад, като предоставяте на организма всички необходими хранителни елементи. За да не избирате между вредното похапване и глада, вече можете винаги да носите със себе си богатия на белтъчини, нискокалоричен бар.  Халал сертификат

Протеиновият бар Eat & Fit с вкус на шоколад Ви дава възможност, в забързания ритъм на съвременния живот, да похапнете вкусна и полезна храна, където и да се намирате. Основни компоненти: млечен сух серум, соев протеинов изолат, концентрат на суроватъчен протеин,  микс от витамини. Съдържа висока концентрация на белтъчини и 10 необходими витамини: C, ниацин, E, пантотенова киселина, витамини от групата B, фолиева киселина, биотин. За дълго утолява чувството за глад. Удобен за носене.

Протеиновият бар Eat & Fit с вкус на кокос Ви дава възможност, в забързания ритъм на съвременния живот, да похапнете вкусна и полезна храна, където и да се намирате. Основни компоненти: млечен сух серум, соев протеинов изолат, концентрат на суроватъчен протеин,  микс от витамини. Съдържа висока концентрация на белтъчини и 10 необходими витамини: C, ниацин, E, пантотенова киселина, витамини от групата B, фолиева киселина, биотин. За дълго утолява чувството за глад. Удобен за носене. Само 129 ккал!

Концентрат на безалкохолна напитка «Алое баланс»: Обeм: 100 мл. Поддържа естествена работа на храносмилателната система. Стимулира процеса на храносмилането. Подобрява обмяната на веществата. Възстановява защитните сили на организма и подобрява самочувствието. Алоето активно се използва в народната медицина както противовъзпалително и ранозаздравяващо средство. Използва се при лечение на трофически язви, изгаряния, рани, а също така за лечение на очни заболявания и отстраняване на проблеми, свързани с хранителен тракт. Растението се отнася към имуномодулятори: способства за подсилване имунните сили на организма. Сертификат “Халал

Билков чай “Лека нощ” Билкова колекция “Лека нощ” помага за укрепване на нервната система и имунитет, има лек успокояващ ефект, помага за справяне с безсъние.
В състава – лайка, валериан, Ивaн-чай, тамянка. Лайка успокоява, помага за  отпускането и появата на чувство на сънливост, има противовъзпалителни свойства.
Валериан успокоява нервната система, насърчава ранния сън и оказва положително влияние върху характеристиките на различните фази на съня, облекчава стреса.
Иван-чай ефективно се бори с неспокоен сън с чести събуждания. Също така ефективен при затруднено заспиване, помага да успокои главоболието, да намали повишената възбудимост на нервната система и да регулира обмяната на веществата.
Тамянка притежава леко сънотворно действие; полезен при нервност, неврастения, депресия, вегетаваскуларна дистония.

Билкова колекция “Чистота и лекота в тялото” допринася за лекото почистване на тялото от токсини, подобрява обмяната на веществата, активира чревната перисталтика.
• Съдържа – тревата на алтеа, кората на зърнастеца, листата на александриите, танзи. Алтея билка има противовъзпалителен, абсорбиращ, релаксиращ ефект и нормализира метаболизма. Александрийската листа е известна със съдържанието на ценни биологично активни субстанции (основен антрагликозид), поради лаксативните и антисептичните свойства, които се интензифицират, а особено важно е, че почиства организъма от токсини и шлаки.
Кората на зърнастеца има противовъзпалителни свойства, премахва соли и пясък от бъбреците. Танзи има диафоретично действие, което насърчава екскрецията на соли и шлаки. Халал сертификат

Авторски публикации 257

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: