серията Salon Care

СПЕЦИАЛЕН ПОДХОД

В серията Salon Care – най-нежният от шампоаните Faberlic . Той не съдържа сулфати, което означава, че е подходящ за грижа за слабата коса.

Сулфати или по-скоро SLS (натриев лаурил сулфат) се добавят към шампоаните, за да се получи пищна и устойчива пяна. Шампоанът с SLS дълбоко почиства косата от себум, уличен прах, остатъци от стилизиране, но предизвиква лющене на скалпа. 

Това е неприемливо, ако току-що сте преминали агресивна процедура в салона! Веднага след оцветяване, изправяне или къдрене  се препоръчва да се използва професионална козметика без сулфат , за да не се нарани скалпа и да позволи да се възстанови в дълбочина.

Шампоан без сулфат не се пени добре и не измива силно замърсената коса от първия път. Може да отнеме известно време косата ви да „свикне“ с грижите без сулфати, но след това тя се променя, става по-жива, здрава, послушна и изглежда естествена. 

Деликатният шампоан без сулфат също е необходим, ако косата ви се повреди от топлинната обработка, стане чуплива и палава и искате да възстановите нейната красота и мекота.

Серията Salon Care е за теб!

Скъпа моя косичка, знаеш колко много те обичам и колко добре се грижа за теб. Остани си все така дълга, мекичка и блестяща. Да, това бих написала в писмо към моята коса.

Доста често не ме слуша и си изглежда и прави каквото си иска. Сега също я намирам за леко нацъфтяла и твърде тънка и крехка. Изпробвам какво ли не, за да й угодя и изглежда така, както искам. В последния месец доверих на Faberlic грижите за нея с няколко техни продукта от серията Salon Care.

Те са без SLS и силикони. Препоръчват се особено след кератиново изправяне, изсветляване, боядисване или ламиниране. Може би ще се наложи да минат 2-3 седмици, за да свикне косата с безсулфатната формула.

Още за серия Salon care ТУК

Стани клиент на отстъпка!

Авторски публикации 257

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: