Тънкости

Умението да рисувате очна линия е умение, необходимо на абсолютно всички жени, независимо от възрастта и предпочитанията за грим. Основата за блестящ резултат в този труден въпрос е практиката, но няколко основни съвета няма да навредят!

Ако имате малък опит със създаването на линии, използвайте кафява или сива очна линия / молив – ще бъде по-лесно да прикриете незначителни недостатъци със сенки. Работната ръка трябва да има опора, а до нея да има достатъчен брой памучни тампони и мляко за премахване на грима.

Окото, върху което работите, трябва да е полузатворено, а клепачът не трябва да се дърпа твърде много – първо, това е вредно за кожата, и второ, не помага да се направи по-гладка линията, в резултат на това тя ще се превърне в прекъсната линия.

Започнете да рисувате линията от вътрешния ъгъл на окото, като нанасяте малки, тънки щрихи едина след друга – по-лесно е да коригирате възможни грешки. Направете „скица“ на стрелката и когато сте доволни от нея, свържете щрихите с една голяма, наситена линия.

Удобство е да използвате шаблон за очертаване на линията.Така личи добре къде трябва да завърши удължението и под какъв наклон да бъде!

Най-ефектните, изразителни и вълнуващи линии се получават с помощта на течна очна линия. Тя осигурява ярък цвят, издръжливост и безупречна яснота на линиите.

Използвайте очна линия „Цвят Галактика“ и вашите експерименти винаги ще бъдат успешни!

очна линия

Течна очна линия Цветна галактика

Артикул: 5431 – 5465

13.99 BGN 6.99 BGN

Течната очна линия „Цветна галактика”  подчертава вашия стилен образ. Не се страхувайте да експериментирате!

СВОЙСТВА:

очна линия
  • С помощта на уникалния апликатор 2 в 1 е възможно нанасянето на очната линия по два начина: тънка и широка линия.
  • Елегантните перлени оттенъци („Сини искри” и „Изумруден флаш”) ще създадат красиво преливане върху клепачите, а универсалните полуматови („Черна нощ” и „Кафява мъгла”) – класика, която винаги пасва на всеки образ!

Регистрирай се и купи с отстъпка или поръчай от ТУК

Авторски публикации 243

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: