Очна линия

ТЕНДЕНЦИЯ: ЦВЕТНА ЛИНИЯ. КАК ДА Я НАПРАВИТЕ?

Очна линия, цветовете на дъгата, необичайни сенки за очи – всичко това е от значение в предстоящия сезон, защото яркият грим отново е на мода.

Цветните линии са създадени по същия начин като обикновените. Единствената разлика е, че зеленият, жълт или лилав молив може да не е достатъчно наситен: трябва да нанесете два слоя или да използвате течна очна линия.

За да подчертаете цвета и визуално да увеличите очите, комбинирайте цветната линия с тъмно кафяво или черно: нека класическата е в самата линия на миглите, а цветът – малко по-високо. Изчакайте, докато тъмната очна линия изсъхне, и едва след това нанесете ярка.

Най-интересната част от линията е опашката. В цветовата версия си струва да я направите кратка и възможно най-ясна. Ако комбинирате ярка и черна очна линия, комбинирайте на опашката в едно или ги оставете успоредни.

Интересен ефект ще се получи, ако леко засенчите цветната линия, добавяйки едва забележима мъгла към грима. Друг начин за засенчване на ярка очна линия или молив е съпоставянето на сянката със линия. Не злоупотребявайте с очната линия на долния клепач – подходяща е само за парти.

Бъдете готови да актуализирате детайлите на грима през целия ден – цветните моливи и сенки могат да бъдат доста нестабилни. Течните сенки ще издържат най-дълго, а моливите и сенките ще задържат линията не повече от няколко часа.

Очна линия цветовете на дъгата- модна тенденция!

Регистрирай се ТУК и пазарувай с отстъпка !

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: