Тонални кремове

Въпрос:След седмица на употреба основата за матиране беше разделена на вода и крем, първо водата излиза от тубичката, а след това и самия крем. Защо това се случва? Продуктът е чудесен за матиране, но как да обясня на клиентите откъде идва водата?

Отговор на експерт: Нашите основни кремове са емулсии вода / масло или така наречените обратни емулсии. Т.е. водната молекула е вътре в липофилната течност.

В този случай водната фаза във текстурата е много по-голяма от маслената фаза. При нанасяне и разнасяне на основата върху повърхността на кожата, вътрешната водна молекула се освобождава и се създава ефектът на влага, а в някои случаи дори и охлаждане. 

Тази характеристика на обратните емулсии е осезаем хидратиращ ефект. Предимството на такива емулсии е по-равномерно, стабилно и удобно разпределение на крема по повърхността на кожата, при което няма усещане за мазна кожа, тежест или лепкавост. 

Основата за матиране по-добре запазва хидратацията на кожата и в същото време осигурява стабилно покритие.

Когато съхранявате фон дьо тена, е възможно и допустимо да се отдели капка течност от крема с течение на времето, това не влияе върху свойствата му. 

Също така се наблюдава малко отделяне на капка течност в резултат на използването на меки, естествени емулгатори (вещества, които позволяват да се направи емулсия от несмешими течности). 

Следователно течността може просто да се отстрани и да продължи да се използва крема както обикновено.

Нежната хидратираща формула на фон дьо тена се грижи за кожата ви и подобрява нейния цвят. Иновативният кислороден комплекс подобрява микроциркулацията и оксигенацията на кожните клетки. 

Действайки в по-дълбоките слоеве на кожата, кислородът поддържа хидратацията и мекотата на кожата и подобрява тена. Мекият фокусен ефект прави грима естествен и придава на кожата лек блясък.


Вземете номер и парола за своя онлайн магазин и пазарувайте на заводски цени!РЕГИСТРАЦИЯ


Авторски публикации 243

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: