Уверена в себе си

Коригиращото бельо ще ви помогне да се чувствате още по-уверени на празник или бизнес среща. Тя е изработена от ултра мек, приятен на допир плат и незабележимо под дрехите. Облечи го, когато искаш да изглеждаш на всички 100!

Всички си спомняме Рене Зелуегър и опита ѝ да се пъхне в коригиращи гащи в „Дневникът на Бриджит Джоунс“. Но, ако трябва да сме честни, и нас понякога ни се налага да ползваме подобно бельо. Все повече дами обаче прибягват до него всекидневно

Ползите от коригиращо бельо
Разбира се, на първо място е свойството му да достави самочувствие на своята собственичка. На всеки му е приятно да се види изведнъж с тънка талия, пищен бюст или красиви бедра. В резултат самооценката скача до небето, а това влияе благоприятно върху психиката.

А коригиращото бельо е измислено именно заради това – да изглеждате великолепно, особено на дневна светлина – няма паласки, целулит или каквито и да било неравности по тялото.

Коригиращо бельо може да се носи и по лекарско предписание – компресиращи чорапогащи и чорапи, ако имате проблем като разширени вени, колани и бандажи, предписани от ортопед. Медицински показания за подобен вид бельо може да има и ако сте бременна.

В каталога на Faberlic № 4:   тениски, клинове, колан – всичко това с коригиращ ефект.

Бельото деликатно образува елегантен силует: стяга областта на корема и изглажда линията на бедрата, създава гладка линия на талията, балансира широките рамене и тесните бедра, подчертава областта на деколтето.

Продуктите са изработени в класически цветове: бяло, черно и телесно. Изберете своя вариант в зависимост от вида на фигурата и необходимата степен на корекция!

– Уникалната технология за плетене прави бельото незабележимо под дрехите.

– Силиконовата лента осигурява плътно прилепване и удобно прилягане.

– Специалните уплътнители предотвратяват усукването на продуктите.

Има още много модели ТУК

Авторски публикации 243

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: