Възглавница с пълнеж от люспи от елда Здрав сън

Хубав и здрав сън – това отдавна не е лукс, а естествена потребност на човешкия организъм. За пълноценен сън на първо място е необходимо спокойно и отпуснато състояние. И още – правилна възглавница. Такава, като възглавницата «Здрав сън» с пълнеж от люспи от елда. 

Тази възглавница на Faberlic ми направи впечатление и възбуди любопитството ми,та се поинтересувах.
Поразпитах колеги и те споделиха,че доста хора си купуват и са много доволни!

 • Възглавницата с люспи от елда е способна да приема анатомичната форма на главата и шията на човека. За сметка на това шийните прешлени се намират в естествено положение, а шийните мускули се отпускат и почиват. Изчезва една от причините за хъркането и мигрената.
 • Растението елда притежава множество полезни свойства, с които не може да се сравни нито един друг пълнеж.
 • Всяко зрънце – е малка пирамидка, чиста, цяла и куха отвътре. Люспите свободно се пресипват вътре във възглавницата, приемайки формата на човешкото тяло и я запазват през цялата нощ.
 • Възглавницата с люспи от елда има ортопедични свойства. Използването на възглавницата способства за профилактика на остеохондроза и други заболявания на гръбнака. Приемайки формата на тялото, възглавницата способства за пълното отпускане на мускулите и за ефективната почивка.
 • Люспите от елда притежават способност за поглъщане на излишната влага и дълго време запазват постоянна температура. Затова такива изделия може да се препоръчат на деца и хора с повишено потоотделяне.
 • Микромасажът, които осигурява нежно въздействие на организма, и ароматерапията с ефирните масла от елда благоприятно влияят върху здравето и качеството на съня.

Резултати от използването

 • Гръбнакът се коригира, съдовете, хранещи мозъка, не се притискат, и кръвта свободно циркулира, снабдявайки мозъка с кислород и хранителни вещества.
 • Изправят се дихателните пътища, горното небце не пропада, а въздухът се движи безпрепятствено.
 • В резултат вие дишате леко и свободно.
 • Вие ще усетите благотворно енергийно влияние върху своя организъм: активност на мускулите, стабилизация работата на нервната и опорно-двигателната система.

Технология на производство

Люспите от елда преминават многостепенно почистване преди да запълнят възглавницата.

На първо място, това е уникална технология на обработка на възглавницата с пара от структурирана вода. Това е сложен технологичен процес, който придава на възглавницата особено полезни свойства.

За изработка на кълъфката се използва плътен памучен плат – тик. В краищата на калъфката се вшива плетен кант.

Освен това, във възглавницата има скрит цип, който позволява да се регулира твърдостта на възглавницата чрез контролиране на количеството люспи от елда.

Именно поради тези причини възглавницата «Здрав сън» е дълговечна, а с годините тя става все по-удобна.

Размер: 60 x 40 см
Тегло: не по-малко от 2,4 кг
Артикул: 11300
52.49 BGN
41.99 BGN

Халал сертификат

За да могат изделията с люспа от елда да запазят своите свойства колкото се може по-дълго, за тях трябва да се полагат специални грижи.

 • Пазете изделието от продължително въздействие на влага, тъй като това оказва крайно неблагоприятно въздействие върху свойствата на пълнежа.
 • Старайтесе да не покривате влажната възглавница със завивка, по-добре я проветрете на чист въздух (в случай на сухо време). Благодарение на структурата на пълнежа възглавницата се проветрява добре, затова бързо изсъхва.
 • Люспите нямат свойството да се слягат, но все пак е препоръчително ежедневно тръскане и оправяне на възглавницата.
 • Обвивката на възглавницата е достатъчно да се пере два пъти в годината. Идеално време за пране е лятото, тъй като ще можете да проветрите и изсушите пълнежа на слънце. Не дългото въздействие на слънчева светлина е безвредно за пълнежа.
 • За прането на нашите възглавници специално са предвидени закопчалки-«цип», чрез които можете да изкарате пълнежа.
 • След пране не забравяйте добре да изсушите калъфката преди да напълните възглавницата.

При правилни грижи възглавницата с люспи от елда може да Ви радва със своите полезни свойства в продължение на много години!

КАТАЛОГ И ПОРЪЧКА

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: