почистващи средства

ВСИЧКИ СРЕДСТВА СА ДОБРИ: 5 ЛАЙФ-ХАКА С ПРОДУКТИ НА FABERLIC

Инструкциите, разбира се, са написани по уважителна причина

Удобно и правилно е да използвате продукта точно както е предвидил производителят. Но понякога въображението и изобретателността предполагат иновативни решения! Днес ще споделим с вас опита как сме използвали продуктите на Faberlic не по предназначение.

Мицеларен лосион Air Stream премахва проблеми не само по кожата. Мекия и безопасен продукт буквално извлича мръсотия от естествени и изкуствени материали. Памучна кърпа, навлажнена с лосион, ще помогне например да изчистите потъмняла плочка в банята от стара плака.

Меламиновата гъба е предназначена за почистване на голямо разнообразие от повърхности: дърво, пластмаса, стъкло, керамика. Тя ще се справи със замърсяването, което домакините обикновено се опитват да премахнат с мокър парцал: петна от чай, кафе, мазнини, сос от кухненската маса. Гъбата се изтърква като сапун, оставяйки плота чист.

Препаратът за отстраняване на петна е подходящ за обработка на чинии: премахва следи от чай и кафе – същите, които вече ви е писнало да изхвърляте. С мазни петна по килима или тапицерията той също се справя отлично.

Опитайте да избършете с памучна кърпа, навлажнена с мицеларна вода, гуменото уплътнение на вратата на пералнята, както и отделенията за прах и омекотител. Формулата на продукта ще унищожи замърсяването на трудно достъпни места и ще помогне да се отървем от плесена.

Ако има много котлен камък в пералнята, започнете цикъла при висока температура без пране, но с концентриран прах за пране Faberlic, барабанът ще стане идеално чист и всички последващи изпирания ще бъдат по-ефективни.

Е,възможно е,нали,продуктите на Faberlic не по предназначение.

А какъв вид препарати за почистване има в колекцията ви? Обичате ли да откривате нови свойства на познатите продукти?

Разгледай каталога и поръчай лесно!

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: