За кого са подходящи продуктите от линията Garderica?

Нашите изследвания показаха, че при възрастта след 40 години броят на жените със суха кожа се увеличава с една трета. За тези, които се нуждаят от интензивно овлажняване и дълбоко подхранване, в допълнение кТъм най-популярната антивъзрастова серия Garderica, ние създадохме особена линия за суха и много суха кожа.

Линията се състои от 3 продукта: клетъчен дневен и нощен крем и ултраподхранващ серум), с които при редовно използване, вие ще осигурите продължително подхранване и овлажняване на кожата, ще я предпазите от обезводняване и образуване на бръчки, ще възстановите способността и за обновяване и защита.

Стволовите клетки от гардения стимулират синтеза на колаген и намаляват неговото разрушаване – имено това вещество защитава кожата от загуба на еластичност. Пропускливостта на капилярите се понижава, стените на съдовете укрепват, и цветът на лицето става по-равен.

Към линията ние добавихме комплекс ценни растителни масла и витамини – макадамията видимо регенерира кожата и повишава нейната еластичност, маслото от ши притежава силно антиоксидантно действие, пантенолът овлажнява и изглажда кожата, маслото от сусам омекотява и подхранва, възстановява защитната бариера, пентавитинът намалява дълбочината на бръчките, изглажда релефа и осигурява продължително овлажняване на кожата. И разбира се, формулата традиционно е допълнена с уникален кислороден комплекс Novaftem-O2™, който подсилва действието на всички полезни вещества и доставя кислород в дълбоките слоеве на кожата.

Новата линия е подходяща за жени със суха кожа, които често чувстват стегнатост и дискомфорт и се нуждаят от допълнително подхранване. Ако вие имате нормална или комбинирана кожа, използвайте средствата от предишната линия Garderica

Авторски публикации 257

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: