За каква възраст е предназначена серията Prolixir?

Възрастта на прилагане на козметичните продукти е много условен параметър. Всичко е индивидуално и се определя по-скоро от състоянието на кожата ви, отколкото от действителната възраст “според личната ви карта”. И това зависи от начина на живот на човека, климатичните условия, екологията, хормоналния фон и други фактори. Следователно, в инструкциите за употреба , ние посочихме средната възраст на потребителите в серията – 30+.
 
Основните продукти от серията Prolixir могат да се използват безопасно от 25-годишна възраст, главно за поддържане на оптимален воден баланс на кожата. Това е особено важно при ниска атмосферна влажност.
 
Сухата кожа води до преждевременни бръчки. Що се отнася до серума , той активно се бори срещу очевидните признаци на стареене на кожата, т.е. с първите бръчки, които при правилна грижа за кожата се появяват само след 35 години. Затова серумът трябва да се използва за очевидни проблеми: първите бръчки или много сухата кожа.
Видеото завършва правилната фраза: „препоръчвам на всички безусловно!“. Т.е. продуктите за грижа за кожата трябва да се избират въз основа на реално й състояние и само като допълнителна насока погледнете марката “25+” или “30+”.

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: