Защо да изберете FABERLIC?

FABERLIC Възможност за закупуване на продукти с отстъпка до 26%.  Плюс това размерът на отстъпката се увеличава поради промоции и отстъпки за някои продукти от текущия каталог

FABERLIC разполага със собствено производство, базирано на европейските стандарти за качество и оборудвано с най-модерното и екологично оборудване, автоматични производствени линии.

Развитието на бизнеса и нарастването на приходите по няколко начина: печалба от директни продажби – 26%, възнаграждение за структурата – обемни отстъпки и бонуси.

На всеки 3 седмици;  Квалификационни бонуси; Бонуси за стабилност; Бонуси за развитие; Бонуси за майчинство и осиновяване.

Уникална възможност да създадете свой собствен бизнес без инвестиции за 1 ден във вече успешна компания, да използвате всичките си ресурси безплатно.  Основно бизнес обучение и възможности за онлайн обучение.

FABERLIC произвежда повече от 1100 нови продукта годишно, повече от 5000 артикула, има повече от 32 патента и е включена в рейтинга на „Топ 100 най-големи козметични компании“.

Три възможности за печелене с Faberlic!

1. Отстъпки за продукти
2. Допълнителен доход
3.Създаване на собствен бизнес

Първата възможност е да спестите.  Веднага след като се регистрират на официалния уебсайт на Faberlic, клиентите получават 20% отстъпка от всички продукти на Faberlic!  И ако личният обем на вашите покупки е бил 50 точки (около 174 рубли), тогава отстъпката ще се увеличи до 26%!  

Вторият вариант е допълнителен доход, в допълнение към основната работа.  Фирмата плаща такса за организацията на търговията.  Използвайте продуктите с удоволствие сами и препоръчайте на вашите приятели и познати!

Третата възможност е да създадете свой собствен бизнес с такъв силен партньор като Faberlic.  Faberlic може да бъде основното ви място на работа.  Вие създавате вашата структура, развивате я.  В партньорство с компанията можете да имате постоянно нарастващ доход от оборота на екипа, да го планирате, да получавате големи бонуси.  Освен това можете да отворите своя собствена Pickup Point.  Това е начинът да изпълните желанията си и пътят към финансовата независимост.  

Компанията се занимава с производство на продукти, тяхното сертифициране, следи за спазването на високо качество.  Разходите за реклама и транспорт са всички разходи на компанията.  Faberlic предоставя напълно автоматизирана програма за водене на бизнес, възможност за създаване на собствен онлайн магазин и много други.  Вашата задача е да съберете силен екип от бизнес партньори, да поддържате тяхната активност и ефективност и да организирате стокооборот.

FABERLIC-отстъпка

Когато купувате във Faberlic това, което преди сте купили в магазина за себе си и семейството си, спестявате пари в семейния бюджет, спестявайки от покупки от 20 до 26%.   Всичко, от което се нуждаете за семейство, е в една директория.  Освен това спестява време и усилия.

И така, откъде да започнем?  Какви са първите ви стъпки като фирмен консултант?

  • Запознайте се с каталога и продуктите, представени в него. 
  • Опитайте продукти от всяка категория, намерете любимите си продукти.
  • Разгледайте специалните оферти и промоции за потребителите в текущия каталог.
  • Не забравяйте да прочетете условията на 
  • стартиращата програма и да участвате в нея.
  • Покажете каталога на приятели и познати, разкажете ни за онези продукти, които вече сте използвали сами, разкажете ни за вашите впечатления.
  • Предложете им да купуват продукти чрез каталога от вас или да се регистрирате в личната си група, да станете привилегирован купувач или консултант и да купувате продукти с отстъпка.
  • Направете поръчка в личния си акаунт.
  • Платете и получите поръчката.
  • Не забравяйте да завършите обучението си в Академия Фаберлик.

Добре дошли във Фаберлик!

Авторски публикации 257

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: